Automatizari pentru usi de garaje

Comfort 220
Comfort 220 este mai mult decat un motor silentios, confortabil si sigur. Este deosebit de economic, consumand doar 4W in stare de stand-by si are o programare simpla. In momentul actionarii motorului, lumina acestuia se aprinde stingandu-se automat dupa 3 minute.

Automatizari pentru usi de garaje
Comfort 250

De fiecare data cand cumparati ceva ar trebui sa aveti grija ca obiectul cumparat sa nu fie uzat moral a doua zi. Cu motorul Comfort 250 nu intimpinati aceste riscuri. Marantec va garanteaza.

Accesorii pentru parcaje

Parc100
In scopul de a asigura accesele auto, Parc100 ofera solutia ideala pentru o varietate de situatii. Este livrat total echipat si gata pentru instalare. Potrivit atat pentru aplicatii comerciale cat si domestice, eficacitatea se observa mai ales in acele zile in care densitatea traficului este foarte mare, putand efectiv sa controleze spatiul de parcare limitat.


Accesorii pentru parcaje
Automatizari pentru porti

Comfort 510 si Comfort 800
Dezvoltate de-a lungul anilor de experienta, operatoarele Comfort 510 pentru porti batante si Comfort 800 pentru porti glisante sunt operatoare robuste pe care te poti baza in orice conditii de vreme. Este reconfortant sa stiti ca intrarea pe proprietatea dumneavoastra este sigura, fara a avea nevoie de lacate, bolturi sau chei.
Operatoarele Comfort ajuta ca viata dumneavoastra sa fie mai sigura si mai confortabila. Totul este automatizat. Pur si simplu apasati butonul.


Automatizari pentru portiAutomatizari pentru porti industriale

Dynamic
Operatoarele Dynamic sunt folosite pentru usi sectionale in industrie si comert. Ele indeplinesc toate cerintele care pot exista pentru un operator electric de usa sectionala industriala. Materialele de inalta calitate si cele mai noi tehnologii garanteaza cea mai buna calitate, siguranta si durata de viata indelungata. Seria de sisteme de actionare Dynamic 3 se remarca prin inovatie si flexibilitate pentru extinderi ulterioare.


Automatizari pentru porti industriale